ATAG Pro

ATAG Pro Nieuws

ATAG Pro op zorgtotaal
Van woensdag 18 tot en met vrijdag 20 maart 2015 staat ATAG Pro op de Zorgtotaal in de jaarbeurs Utrecht.

Op onze stand presenteren wij onze productlijn ATAGPro, bestaande uit professionele was- en droogapparatuur. Uitermate geschikt voor intensief gebruik in de zorg. Naast deze productlijn presenteren wij ook een aantal van onze keuken inbouwapparaten.
Wij nodigen je graag uit op onze stand 09.A024.
 
Tot op zorgtotaal!


ATAG Pro op de bouwbeurs
Van maandag 9 tot en met vrijdag 13 februari 2015 staat ATAG Nederland B.V. op de Internationale Bouwbeurs in Utrecht.

Op onze stand presenteren wij een aantal interessante nieuwe producten waaronder onze nieuwe ATAG MAGNA lijn en onze productlijn ATAGPro bestaande uit professionele was- en droogapparatuur. Mocht je nog geen toegangsbewijs hebben voor de Internationale Bouwbeurs klik dan hier voor een gratis toegangsbewijs.

Wij nodigen je graag uit op onze stand B050 in hal 9 om onder het genot van een hapje en drankje bij te praten.


ATAG Pro op de vakbeurs facilitair in Den Bosch
het is ruim een maand geleden dat ATAG Pro geintroduceerd is op de vakbeurs facilitair in Den Bosch. De machines zijn zeer goed ontvangen en de reacties zijn overweldigend. Onze account managers hebben de handen vol aan het bezoeken van alle belangstellenden. 

Heeft u de beurs niet kunnen bezoeken, maar wilt u wel meer weten? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers of laat uw gegevens achter op de contactpagina.

Foto's van de beurs kun u hier bekijken


Zorggroep Noordwest Veluwe heeft ATAG Pro machines getest
Stichting Zorggroep Noordwest Veluwe en ATAG Nederland hebben al jaren een uitermate goede, professionele relatie. Op de locatie Elim van ZNWV is dan ook gekozen voor ATAG. ATAG levert hier alle  inbouwkeukenapparatuur, en verzorgt naar volle tevredenheid ook alle aftersales.
 
Stichting Noordwest Veluwe is nauw betrokken geweest bij de introductie van ATAG Pro. Voorafgaand aan de lancering van onze professionele wasmachines en drogers, zijn de machines uitvoerig getest. Dit gebeurde in een veldtest door professionele gebruikers in de Zorg. Locatie Elim van zorggroep Noordwest Veluwe is één van de locaties die enthousiast hiermee aan het werk is gegaan. Voor Atag Nederland BV een spannende test, want deze professionele gebruikers werken al jarenlang met een andere leverancier.

Zo enthousiast als men is gaan testen, zo enthousiast was men na enige maanden nog steeds. De gebruikers spreken vol lof over het gebruiksgemak, de eenvoudige eenknopsbediening en in het algemeen de kwaliteit van de machines. De wasprogramma’s zijn vooraf afgestemd op de relevante situatie en dat maakt het gebruik nog simpeler.

Onze monteurs hebben in elk waslokaal de programma’s op de machines afgestemd op de wensen van de gebruikers. Een maand na ingebruikname van de machines komen wij kosteloos inventariseren of er nog aanvullende wensen zijn, of de zeepdosering goed functioneert met onze machines. Dit alles om een tevreden klant te hebben en te houden.

Indien er een storing plaatsvindt, is één telefoontje richting het serviceteam van ATAG Pro voldoende en alles wordt zéér snel opgelost volgens de medewerker van ZNWV.’ ATAG is voor ons een betrouwbare partner’ zijn uitspraken, waar wij als Atag Nederland het voor doen!

Contact & info