De aanpak van ATAG Pro

Uw organisatie, uw oplossing
Hoe intensief wordt de wasmachine gebruikt? Door hoeveel personen? Zijn dat medewerkers van uw organisatie? Of zijn het gasten, aan wie u wassen als betaalde service aanbiedt? De accountmanager van ATAG Pro stelt eerst het wasprofiel van uw organisatie op. Vervolgens brengt hij de Total Cost of Ownership (TCO) nauwkeurig in kaart en geeft een objectief advies. Met de aanschaf- en gebruikskosten in beeld kunt u een verantwoorde keuze maken.

Alles geregeld: van aanschaf tot installatie
Hebt u de keuze gemaakt? ATAG Pro regelt de rest. Wij programmeren de machine en sluiten die aan: helemaal gebruiksklaar. Desgewenst verzorgen wij ook de installatiewerkzaamheden. Onze specialisten maken dan een technisch overzicht waarin alle benodigde technische voorzieningen – denk aan elektra, afvoeren en zekeringen – worden opgenomen. Aansluiten en installeren: onze ervaren vakmensen voeren het volgens de voorschriften uit. Over ontzorgen gesproken!

Thuis in uw markt
ATAG Pro weet hoe belangrijk bedrijfszekere machines zijn voor uw cliënten, gasten en medewerkers. Voor vragen en problemen kunt u terecht bij onze gespecialiseerde servicedesk. Bij spoedgevallen is op werkdagen binnen acht uur een eigen monteur ter plaatse. We werken uitsluitend met VCA-gecertificeerde monteurs die zijn gespecialiseerd in onze wasmachines en drogers. De historie van uw machines wordt zorgvuldig geregistreerd. Niet voor niets beoordeelt 90% van de ATAG-klanten de service van de monteurs als goed tot zeer goed!

Sprekende cijfers
• ATAG heeft 70 eigen monteurs door heel Nederland.
• In Nederland staan 7 miljoen ATAG-apparaten.
• Jaarlijks vinden 100.000 servicebezoeken plaats.
• Servicedesk voor professionele markt.
• 8 uurs-service voor spoedgevallen.
• Beste garantievoorwaarden.

Contact & info