professionele wasmaschines en drogers

ATAG Pro: dé professionele serie voor wassen en drogen

Precies het juiste product
Moet de wasmachine of droger net even meer presteren dan een huishoudelijk apparaat? Of moet de machine het meest intensieve gebruik probleemloos aankunnen? Voor elke professionele wasbehoefte bieden we de juiste oplossing. Met de flexibele programmering stemmen we de machine volledig af op uw situatie. Onze machines zijn aan te sluiten op alle gangbare zeepdoseer-, munt- en betaalsystemen. Ook belangrijk: het design mag gezien worden. Een aantrekkelijke professionele wasmachine of droger verhoogt immers de gebruikswaarde!

Besparen op aanschaf én gebruik
De machines van ATAG Pro onderscheiden zich door hun gunstige prijs. Ze zijn niet alleen voordelig in de aanschaf, maar ook in het gebruik. De accountmanager maakt de optimale prijs-kwaliteitsverhouding inzichtelijk door de gebruikskosten voor u te berekenen.

Eerste prioriteit: de gebruiker
Elke geïnstalleerde ATAG Pro machine is klaar voor gebruik. De machine is eenvoudig en intuïtief te bedienen. Bovendien zijn alleen de voor uw situatie relevante programma’s ingesteld. De gebruiker wordt dus niet afgeleid door overbodige informatie over programma’s die niet geactiveerd zijn. Uiteraard bieden wij ondersteuning bij de ingebruikname. De quickstart guide die bij de machine hoort, is duidelijk en overzichtelijk. Alles wat een gebruiker moet weten, staat erop; hij/zij kan meteen beginnen!

Nazorg: voor alle zekerheid
De machine draait volop. Is alles naar wens? Om dat te checken, brengt de servicemonteur een nazorgbezoek. Mocht het nodig zijn, dan brengt hij veranderingen aan in de programma’s en de afstelling van de machine. De kwaliteit is gewaarborgd; de garantie van ATAG Pro is uniek in de markt. De kwaliteit ziet u ook terug in het design.

Direct bereikbaar en altijd toegankelijk
Achter ATAG Pro staat een gespecialiseerd serviceteam. Contractgegevens en garantieregeling zoeken? Niet nodig. Op de voorkant van elke machine staat een duidelijk leesbaar nummer. Aan dit unieke nummer heeft de servicedeskmedewerker genoeg om alle informatie over machine en locatie op te roepen. U wordt dus direct geholpen! Wilt u de programmering van de machine veranderen? Op afstand kan het snel worden geregeld via wifi of USB-stick. Doet zich onverhoopt een storing voor? Het serviceteam reageert snel en adequaat. Op werkdagen bent u verzekerd van de 8 uurs-service voor spoedgevallen.


Verzenden